Hitserie-stjerne bevidner hemmeligt bryllup

Neil Patrick Harris kan godt være stolt af sig selv. Det var nemlig ham, der oprindeligt førte de to nygifte turtelduer skuespiller Rachael Harris og musiker Cristian Hebel sammen.

Fredag var "How I Met Your Mother"-stjernen desuden en af de få, der bevidnede parrets hemmelige bryllup i New York. Det fortæller parrets talsmand til People Magazine.

Rachael Harris, som senest har kunnet opleves på det hvide lærred i  "Nat på museet 3 - Gravkammerets Hemmelighed", var også på pletten, da Neil Patrick Harris giftede sig med sin mand David Burtka sidste efterår.

Faktisk var det netop i Capri i Italien, hvor Harris og Burtka gav hinanden deres ja, at Christian Hebel faldt på knæ og friede til sin kæreste kort efter fejringen af vennernes bryllup.

Christian Hebel, som er ansvarlig for flere store koncertopsætninger på Broadway, og Rachael Harris blev dog ikke så inspireret af det romantiske Italien, at de selv ønskede at holde deres bryllup der.

Som ægte urbanere foretræk de derimod at blive gift på rådhuset i New York.

Efter vielsen tog de nygifte og deres få gæster metroen til den prisvindende New York-restaurant Gramercy Tavern, hvor de fejrede brylluppet med en frokost.

Det er andet ægteskab for Rachael Harris, der tidligere har været gift med skuespiller og instruktør Adam Paul.

/ritzau/FOKUS

.

Dagens Gossip