Hjælpsom mand efterlyses: Var det dig, der hjalp min kone efter en bilulykke?

Skrevet af Ronja Ryde

04/10/2014

Dagens topnyheder

Tidligt onsdag morgen kørte Dayan Adids kone galt i sin bil på Holbækmotorvejen, ved afkørslen Vipperød omkring Roskilde. Kvinden fik hjernerystelse og nakke- og rygsmerter af den voldsomme episode.

Heldigvis var der en venlig mand, som kom Dayan Adids kone. Han ventede på ambulancen, og talte med hende, mens hun sad i bilen og havde stærke smerter. Da ambulancen havde hentet hende, hjalp manden Dayan Adid, som i mellemtiden var ankommet til stedet, med at køre den forulykkede bil - en Toyota Starlett - til en nærliggende rasteplads.

LÆS OGSÅ: Villas efterlyser bilist for at kunne takke ham: Stak knægten en 50’er for at være en dygtig cyklist

Det skriver BT i dag.

Dayan Adid har kontaktet avisen, fordi han gerne vil i kontakt med sin kones venlige, ukendte redningsmand.

Det er der to årsager til, at han gerne vil: Han vil for det første gerne sige tak for hjælpen med at berolige sin kone, og køre bilen væk fra motorvejen. Men en mere praktisk årsag er, at manden glemte at fortælle, hvor nøglerne til hans Toyota Starlett er endt henne. Og dem kunne han egentlig godt tænke sig at få tilbage.

- Jeg var meget oprevet, så jeg nåede ikke at få hans navn eller nogen oplysninger om ham. Da jeg ankom til rastepladsen, var han allerede kørt igen. Jeg tror nok, han havde travlt og skulle nå på arbejde, siger Dayan Adid til BT.

Bilen var blevet efterladt ulåst, men nøglen var ingen steder at finde. Dayan Adid ved ikke, om manden har gemt den et sted, eller måske er kommet til at putte dem i lommen. Og han har desværre ingen ekstranøgle til køretøjet.

Overfor BT beskriver han manden som:

- Mellem 25 og 35 år gammel

- 170-175 centimeter høj

- Etnisk dansker

- Lidt skaldet

- Iført jakke med firma-logo, hvor der muligivs stod ordet “Region” på.

Er du den venlige redningsmand, eller kender du ham, vil BT gerne høre fra dig og sætte dig i kontakt med Dayan Adid.