Hjerteskærende historie smuldrer: Snød han 28 mio mennesker?

D. 23. december bragte vi den hjerteskærende historie, om den hjemløse Thomas, som brugte 600 kr på gode gerninger. Det var youtube-fænomenet Josh Paler Lin, som satte eksperimentet op, og lagde resultatet på sin youtube-kanal.

Sådan fortæller Vocativ.

LÆS DEN HER: Mand giver tigger 600 kroner og følger efter ham for at se, hvad han bruger pengene på: Resultatet giver kuldegysninger

Videoen blev et stort viralt hit, og der blev lavet en indsamling for at give Thomas "en frisk start", som indbragte næsten 800.000 kr.

Men nu står en medicinstuderende fra Anaheim frem, og fortæller, at han så det hele, og videoen helt sikkert ikke er ægte. Taugan Tan Kadalim siger, at han ventede udenfor butikken Euclid Liquor & Market, hvor den hjemløse Thomas gik ind og købte mad. Taugan Kadalim fortæller, at han genkendte Josh Paler Lin fra hans tidligere videoer på youtube, så han ville lige se hvad der skete.

- Det hele er løgn,- siger han.

Kadalim påstår, at han så Lin og Thomas samt en kameramand ankomme i bil sammen til butikken. Herefter gik Lin ind i butikken nogle minutter imens de to andre ventede i bilen. Efterfølgende filmede de, at Thomas gik ind i butikken.

Han har senere dokumenteret, at han har skrevet beskeder til sin kæreste og ven om optrinnet på det rigtige tidspunkt. Han tror dog stadig, at den hjemløse Thomas, rent faktisk er hjemløs.

- Jeg er ikke frustreret over, at han hjælper en hjemløs og folk elsker videoen. Jeg er frustreret, fordi det er uærligt og udnytter andre mennesker,- siger Kadalim.

Josh Paler Lin siger, at han planlægger at overraske Thomas med alle pengene, som er blevet rejst til ham, og at hans advokat, agent og manager ordner det hele. Han vil dog ikke oplyse navnene på disse.

Se den omtalte video herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip