HJK-træner: Vi skal udnytte FCK's dårlige form

Torsdag aften begynder et nyt eventyr for den finske mesterklub HJK Helsinki, når holdet sparker gruppespillet i Europa League i gang mod FC København.

Finnerne har nemlig ikke været i gruppespillet i en europæisk turnering siden sæsonen 1998-99.

Naturligt nok glæder finnerne sig til kampen, og HJK-træner Mika Lehkosuo ved godt, hvordan holdet skal slå danskerne.

- FC København har ikke fået den bedste start på sæsonen i deres respektive liga, så vi skal udnytte, at deres selvtillid ikke er særlig høj lige nu, siger Lehkosuo.

Hvor det for københavnerne måske er en smule skuffende "kun" at være i Europa Leagues gruppespil, er det i stedet for en stor oplevelse for finnerne.

- Det er i sandhed et nyt eventyr, som vi begiver os ud på mod FC København. Vi kommer her for at kæmpe med om de to øverste pladser, så vi lægger os ikke fladt ned på maven, siger den finske træner.

Selvom finnerne er fulde af optimisme, så er træner Lehkosuo udmærket klar over, at det danske storhold bliver en stor mundfuld.

- Det bliver helt klart en svær kamp for os. Vi skal satse på at vinde vores hjemmekampe og så få det bedste ud af kampene på udebane, siger Mika Lehkosuo.

HJK Helsinki nåede til Europa Leagues gruppespil ved at slå østrigske Rapid Wien i den afgørende playoff-runde med 5-4 samlet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip