Hjulmand: Jeg tænker ikke på landstrænerjobbet

Kasper Hjulmand har forholdt sig tavs, efter han blev fyret i tyske Mainz tidligere på sæsonen, men nu lufter den danske træner igen sine tanker omkring fremtiden.

Han er blevet nævnt som en af favoritterne til at overtage landstrænerjobbet efter Morten Olsen i 2016, men Hjulmand afviser, at der er planer i den retning lige nu.

- Jeg har ikke talt med DBU (Dansk Boldspil-Union, red.) og tænker ikke på landstrænerjobbet, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Han fortæller samtidig, at han har fået flere henvendelser fra interesserede klubber, men at manglende klarhed over situationen i Mainz har sat ham i en venteposition.

- Der er kommet henvendelser, og det glæder mig. Jeg føler på ingen måder, jeg står svagere nu. Det er rart, at der er en efterspørgsel.

- Men jeg vil gerne have tingene afklaret i Mainz, så jeg kan komme videre med trænerkarrieren og privatlivet, fortæller Hjulmand.

Kasper Hjulmand har tidligere trænet blandt andet FC Nordsjælland og Lyngby, inden han drog til Tyskland for at træne Mainz.

Her blev han dog fyret allerede i sin første sæson.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip