Hjulmands Mainz i kedelig nullert mod Hannover

Den tidligere FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand har fået en stille åbning på bundesliga-livet i Mainz 05.

Søndag spillede Mainz 0-0 hjemme mod Hannover 96 i en yderst chancefattig og kedelig kamp, hvor ingen af holdene imponerede.

Dermed er Mainz noteret for to point efter de første to spillerunder, efter at det også er blevet til 2-2 ude mod oprykkeren Paderborn.

Det var tydeligt at se, at Mainz savner noget klasse og kreativitet i front, og det kan måske også aflæses i klubbens seneste spillerindkøb.

Foruden søndagens kamp brugte Mainz nemlig også dagen til at offentliggøre to nye spillere til truppen. Det drejer sig om offensivspillerne Sami Allagui og Pablo de Blasis.

Tunesiske Allagui spillede i Mainz fra 2010 til 2012, og han kommer tilbage på en etårig lejeaftale fra bundesliga-konkurrenten Hertha Berlin.

Argentinske Pablo de Blasis er købt fri i græske Asteras Tripolis, som tidligere på måneden sendte netop Mainz ud af Europa League-kvalifikationen.

Fredag kom den spanske angriber Jairo Samperio Bustara til Mainz fra Sevilla, så Hjulmand kan nu benytte den kommende landsholdspause til at spille et helt nyt angreb ind.

Den danske midtbanespiller Niki Zimling, som ikke er udtaget til de kommende landskampe mod Tyrkiet og Armenien, var på bænken for Mainz i hele opgøret.

Hannover-midtbanespilleren Leon Andreasen, der er udtaget til landskampene, spillede hele kampen for gæsterne. Hannover er noteret for fire point efter det uafgjorte resultat.

Næste opgave for Mainz er 13. september ude mod Hertha Berlin.

/ritzau/

 

Dagens Gossip