H&M vil have flere butikker i hele verden - også i Danmark

Den svenske modegigant Hennes & Mauritz vil fortsætte med at vokse over hele verden. Målet er at udvide antallet af butikker med 10-15 procent om året, lyder det i regnskabet for første halvår 2016.

- For hele året 2016 planlægger gruppen en nettotilgang på omkring 425 nye butikker, hvoraf det meste af udvidelsen vil finde sted på eksisterende markeder. Kina og USA vil endnu engang være markederne med det største antal nye butikker, lyder det.

Og også i Danmark kan der blive flere af H&M-koncernens butikker, siger landechef for H&M i Danmark Christel Friis-Mikkelsen. I øjeblikket har Hennes & Mauritz 102 butikker i Danmark.

- Vi ser stadig muligheder for at åbne butikker på det danske marked. Dels helt nye butikker, som eksempelvis i Tønder og Middelfart - og dels udvide eksisterende butikker med mere salgsareal og nye koncepter for at forbedre udvalget for kunden.

- Desuden ser vi fortsat ekspansionsmuligheder for vores søsterbrands &Other Stories, COS, Weekday og Monki, siger hun i en skriftlig kommentar.

En butik i Tønder er planlagt til at åbne i det sene efterår, mens en butik i Middelfart ventes at åbne i 2017.

H&M havde en omsætning i Danmark i første halvår 2016 på knap 2,7 milliarder svenske kroner mod knap 2,6 milliarder svenske kroner i samme periode 2015.

Og det er tilfredsstillende, lyder det fra Christel Friis-Mikkelsen.

- H&M Danmark har på et udfordret marked haft en fremgang på fire procent i første halvår, hvilket vi er godt tilfredse med.

- Derudover har vi kunnet spore fin udvikling i andet kvartal, hvor vi ser en fremgang på fem procent og ser derfor positivt frem mod andet halvår, siger hun.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip