Hobro-anfører: Kan ikke pille ved FCK's sejr

Hobro var for fire uger siden tæt på at hente point mod FC København i Telia Parken, men nordjyderne tabte til slut 0-1.

Søndag var Hobro så igen på besøg hos FCK, men denne gang var man ikke tæt på noget som helst. Godt nok pyntede Hobro til slut på resultatet, men man tabte klart med 1-3.

- Vi var noget tættere på for fire uger siden, end vi var i dag. Vi vidste godt, at FCK ville komme til at have bolden meget, så det handlede for os om at holde dem hen så længe som muligt, siger anfører Mads Justesen.

- Det lykkedes vi langt hen ad vejen med sidste gang, men det lykkedes vi slet ikke med denne gang. Vi kan ikke pille ved FCK’s sejr, den var fuldt fortjent, tilføjer han.

Spørgsmål: Er I blevet dårligere, eller er FCK blevet bedre?

- Det er lidt en blanding. Vi ramte ikke helt det topniveau, vi ved, vi kan, og vi kom ikke frem til de store muligheder.

- De havde måske forbedret sig lidt og forberedt sig lidt mere på, hvordan vi ville gøre tingene. Det kunne vi da høre derinde, hvor de løb og snakkede meget om det, siger Justesen.

Træner Jonas Dal ærgrer sig over, at holdet ikke kunne gentage den fine præstation fra det seneste besøg i Telia Parken.

- Vi var bedre i vores defensiv sidste gang, end vi var i dag. Vi var ikke aggressive nok i vores pres på boldholderen, og vi blev for passive i forhold til at være dynamiske i bagkæden.

- Det betød, at FCK alt for let kunne sætte angrebene op, og de kom jo både til chancer og til en masse dødbolde, som også var det, der førte til deres første mål, siger Dal.

Tidligere på ugen blev det meldt ud, at Jonas Dal til sommer skifter Hobro ud med Esbjerg, men den nyhed har ifølge keeper Jesper Rask ikke påvirket optakten.

- Nej, overhovedet ikke. Vi har haft en god optakt med fuld fokus på dette opgør, siger Rask.

/ritzau/

 

Dagens Gossip