Hobro-helt: Slut med at undervurdere os

Hobro er af mange dømt som direkte nedrykkere i deres første sæson i Superligaen, men i nordjydernes første kamp i landets bedste række slog de igen.

På udebane mod OB blev en 2-1-sejr hentet i land, og det endda efter en spillemæssigt flot præstation, hvor man til fulde matchede hjemmeholdet.

Sidste sæsons Hobro-topscorer, Mads Hvilsom, viste at skarpheden også rækker i Superligaen. Med to mål var han således udeholdets store helt.

- Det var en rigtig dejlig start. Som angriber er det altid dejligt at få scoret, og nu spillede jeg jo ikke engang helt fremme i denne kamp.

- De fleste havde allerede dømt os ude før første kamp, så det var dejligt at svare igen på denne måde. Jeg er ret sikker på, at vi ikke bliver undervurderet fremadrettet, siger Mads Hvilsom.

Træner Jonas Dal anerkendte OB's indsats, men var glad for, at oprykkernes taktik lykkedes.

- Jeg synes, OB gjorde det godt. De skulle jo angribe, og de skulle jo benytte deres pasningsspil til at forsøge at kombinere sig igennem. Det gjorde de godt, siger Jonas Dal.

- Vi vidste godt, at hvis vi kunne dæmme op for deres kanter og Martin Spelmanns dybe løb, så stod vi godt. Det så ud til at lykkes, og det gjorde samtidig, at deres stoppere til tider blev utålmodige, og det gav os plads.

- Vi vidste, at vores kontraer ville være svære at stoppe, og det bliver de for alle hold i Superligaen. Men at score to mål på kontra, det var nok mere, end vi havde regnet med, siger han.

Træneren har irriteret sig en del over de såkaldte eksperter, der har dømt Hobro til nedrykning.

- Det er jo ikke det, vi kigger efter. Selvfølgelig irriterer det os lidt, for har de, der siger det, overhovedet set os spille, og kan de overhovedet nævne to af vores spillere?

- Det kan da godt være, at vi rykker ned efter 33 runder, men det er for let at sige, at bare fordi Hobro aldrig har været i Superligaen, så er vi den klareste nedrykker nogensinde, siger Jonas Dal.

Næste opgave for oprykkerne er udekampen mod lokalrivalerne Randers FC.

/ritzau/

 

Dagens Gossip