Hobro IK præsenterer rekordoverskud

Skrevet af admin

18/02/2015
Bestyrelsen i fodboldklubben Hobro IK kunne på en ordinær generalforsamling tirsdag aften præsentere et rekordoverskud. Fodboldafdelingen i Hobro IK kom ud af 2014 med et nettooverskud på næsten 2,1 millioner kroner efter et år, hvor omsætningen blev øget med hele 157 procent, hvilket glædede formand, Steen Juulsgaard.- Vi tror på, at vi kan fortsætte den sunde udvikling, som klubben er inde i. Vi er bevidste om at have en meget ansvarlig tilgang til klubbens økonomi, siger formanden.Omsætningen og overskuddet repræsenterer det bedste resultat i klubbens snart 102-årige historie.Det er en markant forbedring i forhold til 2013, hvor klubben havde et underskud på lidt over en million kroner.Regnskabet er primært drevet af førsteholdet, og strækker sig over en halvsæson i den næstbedste række og en halvsæson i Alka Superligaen, så klubben er optimistisk for 2015, hvor det er målsætningen at blive oppe i Superligaen./Ritzau/

Dagens topnyheder

Bestyrelsen i fodboldklubben Hobro IK kunne på en ordinær generalforsamling tirsdag aften præsentere et rekordoverskud.

Fodboldafdelingen i Hobro IK kom ud af 2014 med et nettooverskud på næsten 2,1 millioner kroner efter et år, hvor omsætningen blev øget med hele 157 procent, hvilket glædede formand, Steen Juulsgaard.

- Vi tror på, at vi kan fortsætte den sunde udvikling, som klubben er inde i. Vi er bevidste om at have en meget ansvarlig tilgang til klubbens økonomi, siger formanden.

Omsætningen og overskuddet repræsenterer det bedste resultat i klubbens snart 102-årige historie.

Det er en markant forbedring i forhold til 2013, hvor klubben havde et underskud på lidt over en million kroner.

Regnskabet er primært drevet af førsteholdet, og strækker sig over en halvsæson i den næstbedste række og en halvsæson i Alka Superligaen, så klubben er optimistisk for 2015, hvor det er målsætningen at blive oppe i Superligaen.

/Ritzau/