Hobro øger pointhøsten i Superligaen

15/09/2014

Sønderjyske startede godt, men gæsterne fra Hobro svarede godt igen, og så endte mandagens opgør i Superligaen med en pointdeling og 1-1. Med dagens scoring er Hobros Mads Hvilsom nu topscorer i Superligaen.

Hos hjemmeholdet kunne man glæde sig over en fin debut til lejesvenden Marvin Pourié, der havde travlt med at markere sig. Den veloplagte tysker havde et par farlige forsøg allerede tidligt i kampen.

Efter 12 minutter høstede Sønderjyske frugten af den gode start. Tommy Bechmann sled sig energisk fri og hamrede bolden i mål med et hårdt skud fra kanten af feltet. Til stor jubel blandt de mere end 4000 tilskuere på Sydbank Park.

Marvin Pourié var med i omstillingen til målet, og lejesvenden fra FC København var med i meget set i lyset af, det var den første kamp i lyseblåt. Inden første halvleg var slut, nåede han også at få et mål annulleret for offside.

Hobros Quincy Antipas blev inden kampen hyldet som månedens bedste spiller i Superligaen. Han stod for forarbejdet til gæsternes udligning, som blev sat ind af Mads Hvilsom. Med sit sjette sæsonmål er han nu ligaens topscorer.

Udligningen tog lidt luften ud af Sønderjyske, der efter pausen heller ikke kom op i fulde omdrejninger igen. Meget gik over den hurtige Silas Songani, der gang på gang sled sig fri på højrekanten.

Hobro stillede op uden en skadet Anders Egholm, men gæsterne forsvarede sig alligevel godt inde foran mål. Anført af Quincy Antipas lurede Hobro hele tiden på kontramulighederne, som opstod.

Selvom Sønderjyske pressede på til sidst, så kom der ikke flere mål. Med det ene point overtager Sønderjyske ottendepladsen med syv point. Der er kun to point ned til OB under stregen, og fynboerne er søndag næste modstander.

Hobro har på andenpladsen allerede samlet 14 point i syv kampe. Oprykkerne kan lørdag øge pointhøsten yderligere i hjemmekampen mod Esbjerg.