Hobro tæsker Brøndby og topper Superligaen

Oprykkerne fra Hobro leverede sensationen, da holdet søndag slog Brøndby med 2-0 på hjemmebane. Målene blev scoret af Martin Thomsen og Mads Hvilsom.

Søndagens sejr sender Hobro op på Superligaens førsteplads med seks point efter tre runder. Oprykkerne var på forhånd spået til at rykke ned igen, men Hobro ligner et hold, der har tænkt sig at modbevise eksperternes spådomme.

For første gang i historien lagde Hobros hjemmebane, DS Arena, græs til superligafodbold, og det lille stadion var proppet til randen.

Kampen endte med at blive et rent festfyrværkeri for den jyske provinsby, da Hobro fuldt fortjent hentede sæsonens anden sejr.

De mange tilskuere i Hobro fik hurtigt noget at juble over. Efter et kvarters spil blev hjemmeholdets Jacob Tjørnelund nedlagt i feltet af Brøndbys back Frederik Holst, hvilket korrekt udmøntede sig i et straffespark.

Straffesparket tog midtbanespilleren Martin Thomsen sig af, og han bragte sikkert Hobro foran 1-0.

Quincy Antipas skiftede denne sommer fra Brøndby til netop Hobro, og han markerede sig som en af banens bedste. Angriberen var her, der og alle vegne, og han var konstant en trussel mod sine gamle holdkammerater.

Netop Antipas var manden bag Hobros anden scoring. Han fik bolden i dybden og satte turbo på, hvor han endte alene igennem med Brøndbys målmand Lukas Hradecky.

Her lagde Antipas bolden på tværs til angriberen Mads Hvilsom, som let kunne udbygge føringen og sikre Hobro-sejren på 2-0.

Brøndby spillede en dårlig kamp, men var alligevel meget tæt på at score flere gange. Udeholdets største chance tilfaldt Simon Makienok, men stolpen afværgede afslutningen i slutfasen.

/ritzau/

 

 

 

Dagens Gossip