Hobro-topscorer: Kunne ikke undgå at lave mål

Hobro fik 1-1 med hjem fra udekampen hos Sønderjyske. Mads Hvilsom kunne med sit sjette sæsonmål sikre gæsterne en udligning og en personlig førsteplads på topscorerlisten i Superligaen.

- Det er dejligt at være topscorer, men jeg må sende stafetten videre til holdkammeraterne. Hele holdet har en meget stor aktie i min succes, siger Mads Hvilsom.

Han vil dog gerne fremhæve Quincy Antipas, der ved Hobro-målet rykkede fri og sendte en hård aflevering på tværs til en fremstormende Mads Hvilsom.

- Vi har jo Quincy Antipas, der er helt enestående. Ved målet smadrede han nærmest bolden ind i brystkassen på mig. Jeg kunne jo ikke undgå at lave mål. Vi træner meget sammen hver dag, og vores samarbejde fungerer perfekt, siger Mads Hvilsom.

Oveni den midlertidige topscorertitel glædede han sig over det ene point. Hobro har på andenpladsen nu 14 point.

- Vi spiller ikke vores bedste kamp i dag på en svær udebane, og derfor skal vi være tilfredse med uafgjort. Det er ét point til banken, og målet er stadig udelukkende overlevelse, siger Mads Hvilsom.

- Meget positivt var det, at forsvaret fungerede godt. Vi stod godt imod Sønderjyske i anden halvleg, og det selvom vi mangler en stærk mand som Anders Egholm i de bageste rækker, siger topscoreren.

Hobro har taget Superligaen med storm, og det mærker man også i lokalsamfundet.

- Man bliver jo nærmest båret på skuldrene, når man går en tur gennem byens strøg. Vi har et par hundrede tilskuere med på en mandag aften, og det viser også lidt om den eufori, vi oplever, siger Mads Hvilsom.

Efter syv kampe er det kun blevet til ét nederlag. Næste opgave er lørdagens hjemmekamp mod Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip