Hobro-træner efter 1-1: Tyveri at vi fik point

Hobro spillede en dårlig kamp, men fik alligevel et enkelt point, da holdet spillede 2-2 ude mod Silkeborg lørdag aften.

- Det er næsten tyveri, at vi fik point med fra Mascot Park i dag. Det må vi være ærlige og sige. Silkeborg spillede rigtig godt og var gode til at erobre bolden fra os. Jeg er glad for det ene point, siger træner Jonas Dal.

Mads Hvilsom forsatte scoringsstimen, da han lørdag scorede sit syvende mål. Målet til 1-1 kom i stand, da han fulgte op på Quincy Antipas' afslutning, som blev afværget af stolpen.

- Målet var et af de letteste i sæsonen. Jeg tror faktisk, at selv min mormor havde scoret på den chance, jeg fik i dag. Men alle mål tæller, og det er fedt at score, siger Mads Hvilsom.

Hobro-profilen faldt i græsset i forbindelse med 2-1-scoringen, og i et kort øjeblik frygtede Hvilsom det værste.

- Det føltes først som et vrid i knæet. Det var det samme knæ, som jeg tidligere har været alvorligt skadet i, men heldigvis viste det sig, at det bare var et slag, siger Hvilsom.

Hobros anfører Mads Justesen var efter kampen irriteret over, at man lod Nicolaj Agger score på hovedstød til 1-0. Netop indlæg plejer Hobros defensiv nemlig at have godt styr på.

- Jeg har ikke noget bud på, hvorfor Nicolaj Agger stod så fri. Det var en fejl, at vi ikke fik ham dækket op, fordi vi bør ikke indkassere et mål på hovedstød.

- Vi må være ærlige og sige, at Silkeborg var det bedste hold i dag. Vi spillede ikke særlig godt, men vi tror alligevel altid på, at vi kan få point, siger Mads Justesen.

/ritzau/