Hobro-træner: Meget tilfreds med transfervinduet

Hobro er kommet flyvende fra start i Superligaen, hvor holdet efter sejren over FC Vestsjælland ligger på andenpladsen med 13 point.

Mandag ved midnatstid lukkede transfervinduet, hvor Hobro præsenterede Rasmus Hansen som ny spiller. Hansen er den ottende spiller, som Hobro henter i transfervinduet, og cheftræner Jonas Dal er meget glad for transfervinduets forløb.

- Det har været et meget tilfredsstillende transfervindue, og jeg synes, vi er kommet styrket ud af det. Vi har stabiliseret truppen med nogle spillere til bredden, og samtidigt fået hentet nogle profiler, siger Jonas Dal

Hobro har primært hentet offensive spillere til startopstillingen, men har tilgengæld spillet med stort set samme forsvars- og midtbanekæde, som holdet gjorde i 1. division.

- Det er helt bevidst, at vi ikke har hentet så meget til forsvaret og midtbanen. Jeg har haft stor tiltro til den stamme, som vi også brugte i 1. division, og spillerne har bevist, at de godt kan være med på det her niveau, siger Hobro-træneren.

Emil Berggreen er en af de nye Hobro-angribere, som i sommer blev købt i Brønshøj, og han har imponeret sin nye cheftræner.

- Han har været et rigtig godt køb, og jeg synes, han har Danmarks bedste brystkasse. Han er god på toppen, hvor han er eminent til at suge bolden til sig og fordele den videre ud, siger Jonas Dal.

Hobros anfører, Mads Justesen, har også ros til overs for Hobros nye frontløber, som stadig har sit første mål til gode.

- Det er synd for ham, at han ikke har scoret endnu. Han har spillet fantastisk for os, og jeg under ham, at han snart får hul på bylden med et Superligamål. Han hamrer dem ind på samlebånd til træningen, så det undrer mig lidt, at han ikke har scoret, siger Justesen.

/ritzau/