Hobro-træner på jagt efter hurtig oprykning

admin

425 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

En miserabel sæson i Superligaen fik søndag sin afslutning for Hobro, da de nordjyske nedrykkere tabte 0-1 i Viborg.

Dermed slutter Hobro sæsonen med 12 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, men i næste sæson skal holdet jagte en hurtig tilbagevenden til landets bedste fodboldrække.

- Vi vil gerne op igen, og jeg er forholdsvis fortrøstningsfuld. Vi har allerede 16 spillere på kontrakt til næste sæson, og det er et meget pænt tal på dette tidspunkt, lyder det fra træner Ove Pedersen.

Han glæder sig over, at Hobro mod slutningen af sæsonen fik stoppet en lang stime uden sejre, da først OB og siden FC København blev besejret.

- Det er jo aldrig en god følelse, når man rykker ned, men vi har været afklaret længe, og de sejre, vi fik til sidst, betyder, at vi trods alt ikke starter på helt bar bund i næste sæson, siger Ove Pedersen.

Søndag stod det dog klart, at Hobro må sige farvel til forsvarsprofilen Anders Egholm.

- Vi skal ikke ærgre os over dem, der ikke er her. En stor andel af truppen er intakt, og så skal vi nok få lukket de sidste huller, siger Ove Pedersen.

På ledelsesgangene arbejder Hobro i øjeblikket på en kapitaludvidelse, der gerne skal sikre klubben fem millioner kroner, der kan hjælpe på vej mod at indfri målet om en hurtig tilbagevenden til landets bedste række.

- Vi har haft to møder med vores sponsorer, og det er forløbet godt. Vi har fået de første tilsagn, og jeg er ret fortrøstningsfuld i forhold til, at vi får skabt den kapital, vi har sat os som mål, lyder det fra Hobro-formand Steen Juulsgaard.

/ritzau/