Hobros Mikkel Thygesen: Fodbold kan være modbydeligt

Hobro led søndag eftermiddag et smerteligt 0-1-nederlag på Sydbank Park i Haderslev til Sønderjyske i Alka Superligaen.

Den afgørende scoring blev sat ind af Silas Songani kort før tid i en situation, hvor han snød Hobros anfører, Mads Justesen, langt oppe på banen.

- Der kom en lang bold op, hvor jeg kom i en nærkampsduel med Songani. Han fik desværre fat i bolden og løb fra mig, hvorefter han så sparkede den i kassen ret langt udefra. Vi skulle nok have presset ham lidt tidligere, siger Mads Justesen.

Hobros nyerhvervelse på midtbanen Mikkel Thygesen stod efter kampen med en bitter smag i munden og erkendte, at kampens forløb gjorde ondt.

- Vi spillede en god kamp, og vi var realistiske i det, vi foretog os inde på banen. Sønderjyske skabte stort set kun chancer, når de havde en dødbold, men desværre fik de alligevel scoret til sidst.

- På en dag som i dag er fodbold bare modbydeligt. Den sene scoring var en spand kold vand i hovedet på os, siger Mikkel Thygesen.

Cheftræner i Hobro, Jonas Dal, mente ikke, hans mandskab fandt den ro og skarphed i spillet, der skulle til.

- Vi var på hælene i første halvleg og gav for mange standardsituationer væk. Vi fik aldrig den ro, vi ville have. Omvendt havde vi også et forsøg på overliggeren, og havde vi scoret der, var det blevet en hel anden kamp, siger Dal og fortsætter:

- Det handler om at have momentum, når det skal afgøres, og det havde Sønderjyske til sidst. Det er den måde, man vinder kampe på.

Hobros næste opgave i Superligaen er en hjemmekamp på DS Arena, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip