Hobros spil imponerer Quincy Antipas

Hobro hev lørdag en kanin op af hatten, da de købte offensivspilleren Quincy Antipas i Brøndby. Antipas' papirer gik dog i orden så sent, at han ikke nåede at træne med Hobro før superligapremieren søndag ude mod OB.

Derfor måtte Antipas starte på bænken, men med 35 minutter igen kom han i kamp. Han fik med det samme sat sit aftryk, fem minutter før tid stod han således for oplægget til Hobros afgørende mål i 2-1-sejren.

- Det var planen, at jeg skulle ind med en god halv time igen, selvom jeg ikke havde trænet med lørdag. Min form er ganske fin, så der er ingen problemer på den front, siger Antipas.

Antipas er Hobros dyreste indkøb nogensinde, men han føler ikke, at der er et større pres på skuldrene af den grund.

- Det er ikke sådan at Hobro lægger alt presset over på mig. Alle på holdet er klar til at tage fra, og det viste de også allerede, inden jeg kom ind, siger offensivspilleren.

- Jeg forventede måske lidt, at vi ville blive udklasseret, men vi gav ikke ret meget væk. Offensivt skabte vi chancer og holdt godt fast i bolden, så det var en start, der aftvinger respekt.

Hobro kan til dels sammenlignes med Sønderjyske, hvor Antipas tidligere har huseret. Dengang gjaldt det også kampen for overlevelse, så Antipas ved, hvad der skal til.

- Der er lidt at den sønderjyske filosofi her, men evnerne til at spille er bedre. Der mangler måske lidt dybde i truppen, for at have stabiliteten, men det kan være, det kommer, siger Antipas.

- Sønderjyske har udviklet sig meget, siden jeg var der, men ser man Hobro i forhold til det Sønderjyske-hold, jeg spillede på, så er Hobro spillemæssigt bedre.

30-årige Quincy Antipas har spillet to sæsoner for både Brøndby og Sønderjyske. Herudover har han trukket HB Køges og Blokhus' trøjer over hovedet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip