Højbjerg åbner for at blive i Augsburg

Det har været både succesfuldt og lærerigt for Pierre-Emile Højbjerg at tørne ud for Bundesligaholdet Augsburg, der har lejet danskeren i Bayern München.

Derfor afviser den unge danske midtbanespiller heller ikke, at han kunne lade sig friste til at blive lidt længere i Augsburg, selv om lejeaftalen udløber efter denne sæson.

- Jeg har lært utroligt meget her, og jeg vil ikke være utryg ved at tage et halvt eller et helt år mere her i Augsburg. Jeg vil nu heller ikke være utryg ved at tage tilbage til Bayern München, siger Højbjerg til DR's hjemmeside.

Det seneste lille års tid har den 19-årige midtbanespiller etableret sig som en fast bestanddel af Morten Olsens landsholdstrup, men med sin alder er han også berettiget til at stille op for U21-landsholdet, der til sommer skal spille EM.

Her har han stor tiltro til, at han og holdkammeraterne kan levere et godt resultat.

- Til slutrunder har du kun et skud i bøssen, så der er nogle mentale ting, som vi skal være klar på. Men vi skal nyde, at vi har så godt et hold og kommer med så gode spillere, siger Augsburg-spilleren.

Pierre-Emile Højbjerg er indtil videre noteret for fem A-landskampe, hvor det er blevet til en enkelt scoring, mens han har nettet fire gange i fem kampe for U21-landsholdet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip