Højbjerg åbner for at blive i Augsburg

Det har været både succesfuldt og lærerigt for Pierre-Emile Højbjerg at tørne ud for Bundesligaholdet Augsburg, der har lejet danskeren i Bayern München.

Derfor afviser den unge danske midtbanespiller heller ikke, at han kunne lade sig friste til at blive lidt længere i Augsburg, selv om lejeaftalen udløber efter denne sæson.

- Jeg har lært utroligt meget her, og jeg vil ikke være utryg ved at tage et halvt eller et helt år mere her i Augsburg. Jeg vil nu heller ikke være utryg ved at tage tilbage til Bayern München, siger Højbjerg til DR's hjemmeside.

Det seneste lille års tid har den 19-årige midtbanespiller etableret sig som en fast bestanddel af Morten Olsens landsholdstrup, men med sin alder er han også berettiget til at stille op for U21-landsholdet, der til sommer skal spille EM.

Her har han stor tiltro til, at han og holdkammeraterne kan levere et godt resultat.

- Til slutrunder har du kun et skud i bøssen, så der er nogle mentale ting, som vi skal være klar på. Men vi skal nyde, at vi har så godt et hold og kommer med så gode spillere, siger Augsburg-spilleren.

Pierre-Emile Højbjerg er indtil videre noteret for fem A-landskampe, hvor det er blevet til en enkelt scoring, mens han har nettet fire gange i fem kampe for U21-landsholdet.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip