Højbjerg forklarer tårer: Kunne ikke holde dem tilbage

I minutterne umiddelbart efter Danmarks 2-0-sejr over Serbien lørdag aften brød Pierre-Emile Højbjerg i gråd for åben skærm.

Adrenalinen pumpede stadig løs i kroppen, og en helt udkørt Højbjerg var rørt over tilskuernes jubel i Parken. Bayern München-talentet forklarer sin reaktion.

- Jeg var træt, jeg var helt færdig. Og det hele betyder så meget for mig. Lige så meget som for alle de andre. Og så kunne jeg sgu ikke holde det tilbage.

- Det er noget, som aldrig er sket før. Og jeg tror heller ikke, det kommer til at ske igen. Det var specielt at kunne gøre et næsten fyldt Parken så tilfreds. Og så på den måde. Puha, siger Højbjerg.

- Det var glæde og forløsning. For det var en hård kamp. Serbien spillede godt, og det var et dygtigt hold.

- Vi skal være meget tilfredse med, at vi er gået sejrrigt ud af begge kampe, fordi det er et af de bedre hold i Europa med de spillere og individualister, de har, mener Højbjerg.

Danmark vandt 3-1 på udebane over serberne sidste år. Lørdag var Serbien dog tættere på point end sidste gang.

Der skulle benhård fight til, før sejren var i hus, og nu venter Albanien på hjemmebane i september.

- Hvis vi vinder over Albanien, så tør jeg godt at sige, vi kommer med til EM i Frankrig.

- Det vil være det ypperste. Det er det, vi alle sammen kæmper for. Det er det, vi har været samlet og trænet for i 15 dage. Det er det, vi alle sammen drømmer om.

- Der er ikke noget værre end at holde ferie, mens de andre løber på græsplænen i Frankrig eller Brasilien, eller hvor det end er. Der vil vi gerne med og skabe et resultat, fastslår Højbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip