Hollandsk veteran tager et år mere med Riis

Skrevet af admin

|

15/10/2013

Dagens topnyheder

Med afklaringen af holdets økonomiske fremtid er Bjarne Riis tilsyneladende så småt begyndt at færdiggøre sammensætningen af næste års Team Saxo Bank.

Ifølge den hollandske public servicestation NOS har 37-årige Karsten Kroon således skrevet under på en etårig forlængelse med cykelholdet.

Kroon er i karrierens efterår, men kunne ikke sige nej, da han blev tilbudt forlængelse.

- Jeg tror ikke, at jeg var fortsat, hvis holdet var stoppet og jeg skulle skifte til et nyt hold. Jeg føler mig godt tilpas her, siger Kroon.

Kroon har tidligere vundet en etape i Tour de France og har to gange triumferet i Rund um den Henninger Turm, ligesom han har kørt sig til gode placeringer i Amstel Gold Race.

Næste år kommer dog udelukkende til at dreje sig om at hjælpe holdkammeraterne.

- Jeg har ingen større mål for næste sæson. Jeg har det fint med den rolle, jeg har nu. Tiden, hvor jeg gik efter at vinde løb, ligger bag mig, siger han til NOS.

Med Karsten Kroons aftale er Bjarne Riis dog langtfra i mål med næste års hold.

Danskerne Matti Breschel, Michael Mørkøv og Chris Anker Sørensen er på kontrakt, og det samme er stortalentet Michael Valgren.

Nicki Sørensens fremtid er endnu uvis, men den 38-årige dansker sagde forleden, at han var optimistisk med hensyn til en forlængelse.

/ritzau/