Hollywood-hunk kommer til skade konstant

admin

425 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

En flækket overlæbe, en brækket næse og knuste knoer.

Det er blot nogle af de mange skader, uheldige Justin Theroux har pådraget sig under indspilningerne til "The Leftovers".

Den energiske skuespiller er kendt for at give alt, hvad han har i sig, og det udmøntede sig i flere ture på hospitalet, fortalte han for nylig på kulturfestivalen Vulture.

- Jeg har 10 sting i min læbe, har brækket min næse og været på hospitalet flere gange, afslørede han ifølge New Zealand Herald.

- Jeg har også fået smadret min hånd, knust knoerne og slået hul i hovedet, så det måtte sys, lød det videre fra den vilde skuespiller.

Ikke nok med at filmstjernen kommer til skade på settet, er han også uheldig privat. Under bryllupsrejsen til Bora Bora med skuespillerinden Jennifer Aniston var Theroux nær ved at miste livet, berettede han.

- Jeg var ude at dykke, men pludselig viste det sig, at iltbeholdningen var lav. Dykkerinstruktøren forstod ikke mine henvendelser og svømmede videre.

- Min ven opdagede pludselig, jeg var i problemer og hev dykkerinstruktøren hen til mig, så jeg endelig kunne få en nødmaske på. Jeg kunne have smidt ham i gabet på en haj, lød det fra "American Psycho"-stjernen.

/ritzau/FOKUS