Hollywood-par mødte hinanden på Instagram

Skrevet af admin

19/05/2015

Mest læste i dag

Der findes den oplagte dating-app Tinder, hvor man kan swipe potentielle partnere til højre eller venstre, men skuespillerinden Amanda Seyfried brugte i stedet det populære billeddelingsmedie Instagram for at komme i kontakt med skuespilleren Justin Long, som hun i dag danner par med.

Det afslører den 29-årige "Les Misérables"-stjerne i den kommende juniudgave af modemagasinet Vogue.

- Han lagde et billede op af en snegl med billedteksten "F****** flyt dig." Det fik med til at grine, så jeg skrev en besked til ham, røber Seyfried om starten på det nu halvandet år lange forhold.

- Jeg føler virkelig, at jeg har min egen identitet både i og uden for forholdet. Det føles bare så rigtigt, og det føles også OK ikke at være sammen hele tiden, siger Seyfried, som dog også kæmper for forholdet i en presset Hollywood-karriere, der stiller høje krav.

- At indspille en film tager 14 timer om dagen i to tætpakkede måneder, og det kan virkelig være ødelæggende i et forhold. Og hvis man træffer dårlige beslutninger i sit arbejde, så ringer folk ikke mere, siger Seyfriend, der dog har hele syv film på plakaten de kommende år, men også drømmer om at forene film og familieliv ude i fremtiden.

- Jeg vil gerne have børn, og jeg vil have, at de skal gå på lokale skoler. Og så vil jeg gerne have, at mit liv bliver, som det er nu, men bare med mindre stress og mindre arbejde, siger skuespillerinden.

Travle og forelskede Amanda Seyfried kan ses i de danske biografer fra 28. maj, hvor komediedramaet "While We're Young" får premiere. Den 16. juli er hun igen aktuel i de danske biografer i filmen "Ted 2", mens hun kan ses i filmen "Pan" til efteråret, når den får premiere 8. oktober.

/ritzau/FOKUS