Hollywood-skuespiller lagt i håndjern: Politiet troede, hun var luder

Den afro-amerikanske skuespiller Daniele Watts har blandt andet spillet med i den Oscar-belønnede film Django Unchained. Men da betjente fredag så hende kysse sin mand, så de ikke en kendis: De så en luder på arbejde.

- Ud fra de spørgsmål han stillede mig, mens D (Daniele, red) allerede talte i telefon med sin far, kunne jeg høre, at den, som anmeldte os, så en tatoveret, hvid fyr og en sort pige med lækker røv og troede, at vi var en prostitueret og en kunde, skriver Daniele Watts' mand, Brian James Lucas, på Facebook.

Læs også: Der er en ledig plads i bussen, men hun vil ikke sidde der - og han ved godt hvorfor

- Dette skete også for hende og hendes far, da hun var 16. Sikke en antagelse at gøre sig! skriver han videre.

Daniele Watts nægtede at vise legitimation, da hun ikke mente, at de havde gjort noget forkert. Som resultat heraf blev hun lagt i håndjern og sat ind bag i politibilen.

- Jeg nød fuldt ud at tale med betjentene, der tilbageholdt mig. Jeg tillod mig selv at være ærlig omkring min vrede, frustration og arrighed, mens tårer flød fra mine øjne. Tårer, som jeg græder for et land, der kalder sig de fries land og de modiges hjem, og alligevel tilbageholder folk for at kræve den ret, skriver Daniele Watts på Facebook.

Læs også: Fans revser popidol efter racistisk tweet

Til sidst blev hun dog løsladt.

På Facebook viser hun og hendes mand billeder fra hændelsen, hvor man blandt andet kan se hendes håndled bløde efter nærkontakt med håndjernene. Se dem her:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip