Hollywood-stjerne tager på militær mission

Han kan trække på sin erfaring fra det virkelige liv, når han skal spille en ubådskaptajn i den nye film "Black Sea".

Jude Law deltog nemlig sammen med den britiske flåde i en mission, hvor han i flere dage var under vandet i en ægte ubåd.

Det skriver magasinet Esquire.

- Jeg var så heldig, at jeg blev inviteret med på en ubådsmission af den britiske flåde, så jeg tilbragte et par dage under vandet sammen med dem. Hvis jeg skal være ærlig, så var det mere en oplevelse for livet end forberedelse til min rolle, siger den 41-årige englænder.

Og faktisk var det ikke kun sammen med flåden, at skuespilleren brugte tid i en ægte ubåd. "Black Sea" er nemlig også filmet i en ubåd for at gøre filmen mere virkelig.

- Vi skød filmen i en rigtig ubåd, som en eller anden fantastisk skør mand havde liggende i en flodmunding i den engelske by Rochester. At vi var dér i stedet for på et filmset gjorde, at det hele blev lidt mere dramatisk for os, fortæller "Sherlock Holmes"-stjernen.

I "Black Sea", der har premiere den 5. januar 2015, spiller Law en skotsk ubådskaptajn, som takker ja til skummelt job, hvor han skal finde en forsvundet nazi-skat på havets bund.

Newspaq

 

Dagens Gossip