Hollywood-veteran roser psykedeliske stoffer

Psykedeliske svampe kan udløse nogle meget intense og dybtgående psykiske oplevelser, som kan være helt enestående.

Det mener i hvert fald veteranskuespillerinden Susan Sarandon, der indrømmer, at hun i løbet af sit 67 år lange liv har haft nogle fantastiske episoder på psykedeliske stoffer.

- Jeg har drukket euforiserende te, og jeg har været på svampe. Når du prøver sådan nogle stoffer, føles det som om, du finder din plads i universet. Jeg har haft nogle meget intense og dybe oplevelser med det, siger den tidligere Oscarvinder til The Daily Beast.

Men Sarandon kunne aldrig finde på at tage nogen former for stoffer, hvis hun vidste, at hun havde et ansvar at leve op til.

- Min holdning til både cannabis og til alle andre former for stoffer er, at du ikke skal røre tage det, hvis du er i en situation, hvor du skal lade, som om du ikke er skæv. For eksempel kunne jeg aldrig finde på at røre stoffer, hvis jeg skulle passe mine børn, siger Hollywood-veteranen.

Til gengæld er det ikke nogen hemmelighed, at Sarandon er stor fortaler for legaliseringen af cannabis.

- Folk bliver ikke onde af at ryge, de slår ikke deres koner, og de kører ikke som sindssyge ligesom med alkohol. En lovliggørelse ville gøre verden til et rarere sted at være, mener skuespillerinden.

Newspaq

 

Dagens Gossip