Hollywoodmænd går amok i vægttab

Skrevet af admin

15/10/2014
Nogle af Hollywoods absolutte sværvægterne er blevet en anelse lettere.Skuespillerne Jake Gyllenhaal og Zach Galifianakis har nemlig begge smidt adskillige kilo, men af to vidt forskellige årsager. Gyllenhaal for en filmrolle og Galifianakis af personlige årsager. Det skriver E! Online.Gyllenhaal er snart aktuel i filmen "Nightcrawler", hvor han spiller han en journalist, der arbejder i et kriminelt undergrundsmiljø. Til rollen smed den 33-årige skuespiller 14 kg for at leve sig helt ind i karakteren.- Det var en meget lang proces, hvor jeg nærmest bare nulstillede mig selv for at spille rollen, forklarer skuespilleren om vægttabet til E! Online.Vægttabet blev så markant, at Gyllenhaals mor til sidst slog alarm.- Hun blev meget bekymret for mig, men samtidig ved hun, hvor meget jeg går ind i en rolle, siger "Brokeback Mountain"-skuespilleren, der dog nu er tilbage på sin oprindelige vægt efter indspilningerne.Også Gyllenhaals kollega, komiker og skuespiller Zach Galifianakis, har tabt sig. Efter den 45-årige komiker kvittede alkoholen, er der således røget adskillige kilo af "Hangover"-stjernen, der på vanlig vis benytter lejligheden til at lave sjov.- Jeg er døende, jokede han for nylig til E! Online om sin formindskede livvidde.Vægttabet er sket gradvist, efter Galifianakis droppede de stærke sager og dårlige vaner sidste år.- Jeg plejede at få en masse vodka til min fastfood. Virkelig lækkert, men virkelig usundt, fortalte han til komikeren Conan O'Brien.Jake Gyllenhaals vægttab kan ses i filmen "Nightcrawler", der får dansk premiere den 30. oktober, mens Zach Galifianakis' vægttab for tiden kan ses på de amerikanske comedyscener.Newspaq

Dagens topnyheder

Nogle af Hollywoods absolutte sværvægterne er blevet en anelse lettere.

Skuespillerne Jake Gyllenhaal og Zach Galifianakis har nemlig begge smidt adskillige kilo, men af to vidt forskellige årsager. Gyllenhaal for en filmrolle og Galifianakis af personlige årsager. Det skriver E! Online.

Gyllenhaal er snart aktuel i filmen "Nightcrawler", hvor han spiller han en journalist, der arbejder i et kriminelt undergrundsmiljø. Til rollen smed den 33-årige skuespiller 14 kg for at leve sig helt ind i karakteren.

- Det var en meget lang proces, hvor jeg nærmest bare nulstillede mig selv for at spille rollen, forklarer skuespilleren om vægttabet til E! Online.

Vægttabet blev så markant, at Gyllenhaals mor til sidst slog alarm.

- Hun blev meget bekymret for mig, men samtidig ved hun, hvor meget jeg går ind i en rolle, siger "Brokeback Mountain"-skuespilleren, der dog nu er tilbage på sin oprindelige vægt efter indspilningerne.

Også Gyllenhaals kollega, komiker og skuespiller Zach Galifianakis, har tabt sig. Efter den 45-årige komiker kvittede alkoholen, er der således røget adskillige kilo af "Hangover"-stjernen, der på vanlig vis benytter lejligheden til at lave sjov.

- Jeg er døende, jokede han for nylig til E! Online om sin formindskede livvidde.

Vægttabet er sket gradvist, efter Galifianakis droppede de stærke sager og dårlige vaner sidste år.

- Jeg plejede at få en masse vodka til min fastfood. Virkelig lækkert, men virkelig usundt, fortalte han til komikeren Conan O'Brien.

Jake Gyllenhaals vægttab kan ses i filmen "Nightcrawler", der får dansk premiere den 30. oktober, mens Zach Galifianakis' vægttab for tiden kan ses på de amerikanske comedyscener.

Newspaq