Hooligans overfalder landstræner i Kroatien

Det er ikke alle fodboldlandstrænere, som er lige elsket af folk i hjemlandet, men de færreste oplever trods alt at blive overfaldet.

Det skete imidlertid for den kroatiske landstræner Niko Kovac sammen med en delegation fra det kroatiske fodboldforbund mandag aften. De var på vej til et møde.

- 10 hooligans med Hajduk-symboler overfaldt en delegation fra forbundet først verbalt og siden fysisk, lyder det i en officiel meddelelse fra forbundet ifølge AFP.

Fans af Hajduk Split har været vrede på forbundet, siden en hård fangruppering fra klubben blev nægtet adgang til en udekamp i sæsonen, men om det er hævn for dette, kan der kun gisnes om.

Kovac og de øvrige medlemmer af delegationen sad i en bil, men ingen personer kom alvorligt til skade under overfaldet, oplyser fodboldforbundet.

Kroatien skal 12. juni spille landskamp for lukkede døre i Split, hvor Hajduk Split hører hjemme, grundet uroligheder ved en tidligere kamp. Og mandagens episode får ikke indflydelse på afviklingen af kampen.

- Vi er klar over, at disse hooligans ikke repræsenterer Hajduk, fangruppen Torcida eller byen Split. Vi lader ikke dette påvirke afviklingen af kampen Kroatien-Italien i Split, lyder det fra forbundet.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip