Horsens Kommune: Kvalitetsstempel til Sundhed og Omsorg

En akkreditering, der betyder en blåstempling af områdets arbejdsindsats, og en sikkerhed for kvalitet i serviceydelserne til borgerne.

Næstformanden i Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS), Per Østergaard, overrakte officielt akkrediteringen til borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen på Horsens Rådhus.

- Vi den første kommune, der modtager en akkreditering efter Den Danske Kvalitets Model - det har vi al mulig grund til at være stolte af. Akkrediteringen er en vigtig anerkendelse af vores arbejde, og et utrolig vigtig fokus i vores arbejde med kvalitet, siger Peter Sørensen.

Jubelen blandt de 1500 ledere og medarbejdere var stor, da akkrediteringen kom i hus.

- En akkreditering betyder, at vi leverer høj kvalitet i vores ydelser, og at borgerne kan forvente en ensartet service. Den betyder også, at vi har værktøjerne på plads til at minimere risikoen for fejl, og at vi gør vores pasning, pleje og træning så god og tryg for borgerne som muligt, slutter Peter Sørensen.

For at klæde medarbejderne bedst muligt på til akkrediteringen er personalestuerne i alle 72 pleje- og træningsenheder i Horsens Kommune blevet udstyret med info-touchskærme. På skærmen kan medarbejderne ved få klik altid hente den nyeste version af deres arbejdsbeskrivelser.

 

Dagens Gossip