Horsens-træner om 1-1 mod AaB: Jeg er rasende og stolt

AC Horsens var få minutter fra at tage alle tre point i Aalborg i Superliga-premieren.

Men en AaB-udligning efter 88 minutter betød, at træner Bo Henriksens mandskab måtte nøjes med et enkelt point i sæsonens første kamp.

Oprykkerne leverede ellers en generelt stærkt indsats i det nordjyske og havde flere muligheder for at udbygge føringen i anden halvleg.

- Lige nu er jeg rasende og irriteret, men vi gjorde det fremragende, og jeg er stolt af drengene, siger Bo Henriksen.

- Vi er skuffede. Vi er rigtigt skuffede. Det skal spillerne også have lov til at være efter sådan en præstation.

- I store dele fik vi gjort, hvad vi skulle rent taktisk. Vi stod rigtigt godt på banen og skabte de muligheder, man kan forvente på Nordjyske Arena, siger han.

AC Horsens føringsmål blev sat ind af Bubacarr Sanneh i starten af anden halvleg. Herefter holdt udeholdet i store perioder AaB helt væk fra chancer - indtil Markus Holgersson i de døende minutter udlignede.

- Det er vilkårene, og jeg tager med, at vi kunne være med. Vi skulle selvfølgelig have lukket kampen, men jeg er bare enormt tilfreds med, at vi skabte de muligheder, vi gjorde, siger Bo Henriksen.

- Jeg vidste godt, at hvis vi gjorde, hvad vi skulle, kunne vi få noget med herfra. Jeg var mest imponeret over det mod og den arbejdsiver, vi lagde for dagen, siger han.

AC Horsens får i næste spillerunde besøg af Sønderjyske.

/ritzau/

 

Dagens Gossip