Hot for kvinder: Salget af snegleslim er eksploderet

Skrevet af Aller Media

|

26/09/2013

Dagens topnyheder

Salget af snegleslim er eksploderet

Det skulle eftersigende give kvinder et yngre udseende – slimmen fra snegle. Derfor er en ansigtsgel med snegleslim blevet revet af hylderne.

Først på sommeren kom en ny gelcreme til ansigtet på markedet, som indeholder den eftertragtede snegleslim.

Salget af den famøse creme steg straks eksplosivt med 189 procent hen over sommeren i Storbritannien. Det skriver Daily Mail.

Ifølge nyhedsmediet så skyldes successen angiveligt, at det tidligere på året kom frem i forskellige gossipmedier, at Katie Holmes netop er tilhænger af at lade sin hud smøre ind i snegleslim for at få en foryngende effekt.

Vælg ansigtsmaske efter din hudtype. Se, hvad du skal gå efter, på Q.dk

Et asiatisk påfund

Ideen med at lade huden behandle med snegleslim kommer fra Japan, og flere skønhedssaloner i Europa tilbyder nu også behandlingen. Dog er typen tilsyneladende ikke nået her til landet endnu.  

Grunden til, at snegleslimet er så populært, er fordi det indeholder en kombination af proteiner, antioxidanter og hyaluronsyre, som skal virke helende og foryngende på huden ved at fjerne døde hudceller, reducere inflammation og ved at være fugtgivende.

Du kan købe det på nettet

Sneglecremen, der er blevet revet af hylderne blandt briterne, er af mærket dr. Organic, og det kan bl.a. købes online til omkring 190 kr. for 50 ml og leveres også her til landet. Men der findes også andre produkter og mærker, der indeholder ingredienser fra snegleslim.

Tjek, om din ansigtscreme og andre produkter er blevet for gamle, på Q.dk

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media