Hradecky vil have Brøndby-medalje til foråret

Lukas Hradecky var en af de første Brøndby-spillere, der dukkede op for at tale med pressen efter klubbens 1-0-sejr søndag over Silkeborg.

Den finske målmand var iført et stort smil og en håndbajer som et synligt bevis på, at han nu har vinterferie.

Lukas Hradecky er meget glad for, at det lykkedes Brøndby at nedlægge bundholdet på hjemmebane efter indskiftede Ferhan Hasanis mål et kvarter før tid.

- Det har været et svingende 2014. Men vi ligger på fjerdepladsen, så det er ikke så skidt. Det var fantastisk at slutte på denne måde på klubbens jubilæumsdag, siger han.

Kampen markerede Brøndbys 50-års-jubilæum, men spillerne og de 19.304 frysende tilskuere måtte gennem næsten en times forsinkelse, ikke mindst fordi lysanlægget på Brøndby Stadion satte ud i pausen og henlagde stadion i mørke.

- Vi holdt hovedet koldt i den længste anden halvleg nogensinde. Det var en lang kamp, siger Lukas Hradecky.

Brøndby overvintrer med 27 point for 17 kampe, og målmanden har allerede ambitionerne klar før forårets 16 afsluttende kampe.

- Vi skal i top-tre, siger Lukas Hradecky, som dog først planlægger en festlig søndag aften.

- Ja. Jeg skal tilbage til Finland i morgen, men mon ikke jeg når flyet. Det er først i morgen eftermiddag, siger målmanden.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip