Hulk Hogan kræver millioner for sexvideo

61-årige Hulk Hogan er bedst kendt for sin mangeårige karriere som wrestler og en rolle i Rocky III-filmen, men i 2012 blev wrestling-navnet også forbundet med noget helt andet.

Her fik Hulk Hogan nemlig lækket et slibrigt sex tape, hvor han var i nærkontakt med en kvinde, der senere skulle vise sig at være kone til en amerikansk DJ og wrestler, bedre kendt som Bubba the Love Sponge. I videoen fremgår det, at det er Bubba selv, der filmer seancen.

Parterne undgik dengang retssalen og indgik forlig, men nu har Hulk Hogan rippet op i sagen igen. Hogan sagsøger nemlig onlinemediet Gawker Media for over 650 millioner kroner for at offentliggøre et klip fra videoen.

- Vi går efter erstatning og et permanent forbud mod videoen, siger Hogans advokat, Charles Harder, til ABC News.

Hulk Hogan er et ringnavn for den to meter høje amerikaner, Terry Bollea, som igennem årtier har hjulpet til at gøre wrestling-sporten populær i USA. Og superheltenavnet Hulk Hogan er ikke det eneste, han har optrådt under. Hollywood Hogan, The Super Destroyer og Mr. America er et par andre, der har givet genklang, når wrestleren har indtaget ringen.

I næste måned mødes de to parter, Hulk Hogan og Gawker Media, i retten for at få afgjort, om Hogan er berettiget til de mange millioner i erstatning.

/ritzau/

 

Dagens Gossip