Hun beskyttede sin elev mod racistiske mobbere - så blev hun fyret

Pam Aister blev fyret fra sit job som skolelærer på Four Peaks Elementary School nær Phoenix, Arizona, efter hun sagde fra overfor de mobbere, der terroriserede en afroamerikansk elev i hendes 4. klasse.

Ifølge Malachi Gillis, den 9-årige dreng, der blev mobbet, sagde hans plageånder, at han hørte hjemme i en zoo, og de kaldte ham for en abe og et narkovrag. Det skriver CBS5.

Læs også: Beskidt video: Lars Løkke og Helle Thorning i hed flirt - så frække har du aldrig set dem

Den behandling fik Pam Aister til at reagere.

- Han er ikke alene. Når I generer ham, så generer I mig. Nu er det ikke fem mod én. Nu er det fem mod to, sagde hun ifølge tv-stationen.

Læs også: Kvinde bruger kartoffel som prævention - ikke overraskende går det helt galt

Det skulle hun dog ikke have gjort, hvis hun ville beholde sit job. Efterfølgende klagede en af mobbernes forældre til skolen, hvorefter hun blev fyret fra skolen, hvor hun har undervist i 25 år.

Den behandling har affødt vrede hos Jennifer Gillis, der er mor til den 9-årige Malachi, der blev udsat for den racistiske mobning.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- Det gør mig mere end vred. Hvorfor skal hun fyres for at gøre, hvad der forventes af hende? De kunne ikke lide behandlingen, så de fik det til at fremstå, som om hun havde truet dem, fordi hun beskyttede den eneste sorte elev i hendes klasse, raser hun til den lokale tv-station, CBS5.

Efter Pam Aisters fyring er det strømmet ind med støtte til hende. Indtil videre er der indsamlet over 2.200 underskriftindsamlinger fra folk, der vil have lærerinden genindsat. 
 

 

Dagens Gossip