Hun troede, det var shampoo: Så begyndte hendes hår at falde af

De fleste af os har sikkert prøvet at tage fejl af flaskerne i brusenichen.

Men herregud – at bruge balsam i stedet for shampoo eller shampoo i stedet for sæbe går jo nok. Det var straks meget værre, da en amerikansk pige kom til at tage fejl af shampoo'en og en flaske med hårfjerningsmiddelet Nair. Det skriver Nzherald.co.nz.

Efter uheldet var pigen fra Massachusetts forståeligt nok for flov til at vise forvekslingen til nogen, men uheldigvis for hende - og heldigvis for alle os andre – havde pigens søster, Kayla Connors sjovt nok intet imod at dele den uheldige misforståelse med hele verden.

Derfor valgte Connors at tage et billed af sin søster for efterfølgende at lægge det på Twitter sammen med teksten:

- Min søster troede, Nair var shampoo.

Siden har fotoet gået sin sejrsgang på nettet – sikkert til den uheldige piges store fortrydelse. Billedet af blevet delt mere 68.000 gange og liket af mere end 71.000 personer.

Det vides ikke, hvordan den ufrivillige hovedperson efterfølgende har tacklet sin pludselige berømmelse. Til gengæld elsker hendes søster opmærksomheden, ligesom hun har fortsat joken på Twitter ved at spørge sine følger, hvilken farve paryk, de synes, at søsteren nu skal gå med, og hvorvidt hun bør barbere det sidste hår i siderne af.

Stakkels pige.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip