Hun vågner på hospitalet efter at være blevet banket i 10 timer - så gør hun noget fantastisk

Nogle mennesker magter at rejse sig, efter de er blevet slået ned.

En ung kvinde brugte et overgreb til at komme ud med et vigtigt budskab.

Darrian Amaker, en amerikansk kvinde, blev udsat for ti timers overfald af sin kæreste, og hun havde noget vigtigt på hjerte efter.

Læs også: - Jeg slår dig ihjel: Politiet måbede, da de bankede på døren til et hjem på grund af råben | Dagens.dk

Sammen med en video, hvor hun synger en rørende sang, har hun skrevet et opslag på Facebook med et vigtigt budskab.

Hendes Facebook-opslag er gået viralt, og det lyder sådan her:

- Hej - mit navn er Darrian. For et par dage siden efter Thanksgiving min elskede gik amok og bankede mig brutalt i ti timer. Han havde planlgat det. Det var meningen, jeg skulle dø. Jeg overlevede eller undslap, hvadend man har lyst til at kalde det, og måtte bruge fire timer på hospitalet med mine øjne så hævede, jeg ikke kunne se, mens jeg tænkte, hvorfor? Hvorfor?

Sådan starter Darrian Amaker sit indlæg, som flere tusinder har delt og ‘syntes godt om.’ Hun fortsætter:

- Jeg er fysisk i sikkerhed nu, min tidligere elskede er blevet tiltalt af en jury med seks tiltalepunkter, og han kan se frem til mange år bag lås og slå.

Et ændret ansigt
Hun skriver også om chokket over at se sig selv efter volden:

- Jeg spurgte min læge, hvorfor jeg ser anderledes ud, når jeg kigger i spejlet, overbevist om, at det er en psykologisk reaktion på grusomheden. Hun forklarede mig stille og roligt, at alle mine knogler er blevet skadet, og jeg kan rigtig nok mærke, at det er forhøjninger på en halv centimeter. Mit ansigt er anderledes, det er blevet en halv centimeter bredere nu, skriver hun og fortsætter:

- Jeg har brugt mit liv indtil nu på at samle historier om mennesker. Jeg er sanger, fotograf, skribent  og jeg jeg skaber ting. Jeg kan godt lide at give, men for første gang er jeg stødt på noget umenneskeligt, og det har rystet mig voldsomt.

Læs også: En kvinde hørte kradselyde i sit øre: Lægen så, det var en edderkop - men det er ikke det klammeste ved historien

Hun forklarer, hvorfor hun måtte ud med sit budskab på denne måde:

- Normalt er jeg ikke typen, som laver videoer med mig selv, men det var det eneste jeg følte, jeg måtte gøre på hospitalet. Jeg insisterede - for det føltes vigtigt og som en lille sejr at lave noget, at redde lidt at nødstedte hjerte.

Hun slutter sit skriv med en vigtig pointe, som har ramt mange lige i hjertet:

- Vold i hjemmet er ikke et fjernt problem. Det påvirker, mennesker du kender, muntre mennesker, mennesker som synger, mennesker som elsker. Vi mennesker skal være bedre, venligere, stærkere. Vi, der elsker, må ikke tolerere overfald. Vi, der lever, må fremme livet.

Se videoen, hvor Darrian Amaker filmer sig selv synge kort efter overfaldet:

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip