Hund bed kvinde i albuen - ejeren har nu meldt sig hos politiet

I går efterlyste lokalpolitiet i Haderslev en kvinde, som angiveligt var gået fra stedet efter en episode, hvor hendes hund havde bidt en kvinde i albuen.

Det var den 42-årige forurettede kvinde, som henvendte sig til politiet efter at hun under en gåtur med sin egen hund på Vesterrisvej i Haderslev mandag eftermiddag, mødte en anden kvinde med en hund uden snor.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Løs hund bed kvinde i armen

Hunden angreb den 42-årige kvinde, som blev bidt i albuen, og af uanede årsager fik de to kvindelige hundeejere ikke talt sammen efter episoden.

Men da politiet i går havde efterlyst kvinden med den løse hund via medierne, henvendte hun sig selv til lokalpolitiet i Haderslev.

Her forklarede hun, at hun allerede efter episoden havde undskyldt for det hændte - men at den anden kvinde selv forsvandt umiddelbart efter, og derfor fik de ikke snakket ordentligt sammen.

- Nu får hun en bøde for at gå med sin hund uden snor. Og så skal vi lige have fat i den 42-årige forurettede kvinde igen og spurgt ind til skaden, så vi er ikke helt færdige med sagen endnu, siger Jørgen Mørk-Jensen fra lokalpolitiet i Haderslev.

I forbindelse med efterlysningen af hundeejeren i går, forlød det, at det var en pit bull terrier, som bed den 42-årige kvinde i albuen. Men efter at politiet har talt med hundeejeren, har det vist sig, at hunden var en engelsk staffordshire bull terrier, som, modsat pit bull terrieren, ikke er på listen over ulovlige hunderacer i Danmark.

 

Dagens Gossip