Husker du den tragiske historie om Carlos?: Nu bliver firlingerne samlet

Carlos Morales oplevede for nyligt sit livs bedste og værste øjeblik, da hans kone nedkom med firlingerne Tracy, Paisley, Erica og Carlos Jr.

Efter et langt forløb med fertilitetsbehandling, ufrivillig abort og sorg, blev konen endelig gravid sidste sommer – endda med firlinger.

Den 16. Januar skulle dagen være, hvor børnene kom til. Noget gik dog helt galt, og mor Erica gik i et såkaldt hypovolæmisk chok, hvor hun mistede for meget blod. Hun afgik ved døden, inden hun nåede at holde sine børn.

Læs om forløbet her: En far holder sine nyfødte firlinger, men der gemmer sig en hjerteskærende historie bag

En hektisk tid
Carlos har måtte kæmpe med chokket over konens død, med rollen som ny far og endda også med usikkerheden over, hvorvidt to af hans børn ville klare den. 

Lille Erica og Paisley har nemlig indtil i onsdags været indlagt på hospitalet, mens far Carlos har været hjemme med de andre to børn.

Nu er alle udskrevet og har det godt under omstændighederne:

- Jeg troede, to var hårdt. Nu, hvor jeg har fået fire, synes jeg to var nemt, siger faderen grinende til people.com.

En ven af familien forsøger at samle penge ind, så hverdagen trods alt bliver nemmere for alle. Indtil videre er der samlet 350.000 amerikanske dollars ind.

Carlos svigermor er flyttet ind for at hjælpe ham med firlingerne. Huset er stadig fyldt med billeder af den afdøde mor til børnene og på hendes iPad er der stadig en liste, hun havde lavet, med alle de ting, hun ville gøre, for at have en sund graviditet.

Trods det tragiske forløb, lover svigermoderen at holde et løfte, hun gav Erica:

- Jeg har ikke tænkt mig at rejse herfra. De her babyer får et fantastisk liv, og de vil altid få at vide, hvor meget deres mor, Erica, elskede dem, siger hun til people.com.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip