Hvert syvende køretøj havde problemer i trafikkontrol

Flere politikredse i og omkring København udførte onsdag eftermiddag og aften en færdselskontrol flere steder på den københavnske vestegn.

I alt blev 1988 køretøjer stoppet i kontrollen, og politiet fandt problemer i ikke færre end 269 tilfælde. Det svarer til næsten hvert syvende køretøj, og det ærgrer politikommissær Erik Radmer Jensen fra Københavns Vestegns Politi.

- Jeg synes, at det er nedslående, at vi finder så mange ulovligheder på en ganske almindelig onsdag. Nogle af dem er endda ret alvorlige, siger han i en pressemeddelelse.

Seks personer blev anholdt for spirituskørsel og seks andre for at køre i narkotikapåvirket tilstand. Derudover havde flere ikke sikkerhedssele på, og hele 28 personer havde ikke kørekortet med.

Derudover fandt politiets lastvognsspecialister ulovligheder ved 34 lastbiler. 15 taxaer røg også i fælden, hvoraf to fik køreforbud.

Aktionen blev koordineret af Københavns Vestegns Politis færdselssektion med hjælp fra Københavns Politi, Nordsjællands Politi og Midt- og Vestsjællands Politis Tungvognscenter Øst (TCØ) samt bilinspektører.

Desuden deltog repræsentanter fra Skat, Fødevarestyrelsen, Taxanævnet og Beredskabsstyrelsen også i aktionen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip