Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark", så bør du læse med her

Skrevet af Kamille Isaksen

10 uger siden

|

18/03/2024
Foto: Sygeforsikringen Danmark
Foto: Sygeforsikringen Danmark
Du bør være ekstra opmærksom disse dage, hvis du er medlem af Sygeforsikringen "Danmark".

Dagens topnyheder

Sygeforsikringen "danmark" er en af Danmarks førende sundhedsforsikringer, som tilbyder sine medlemmer økonomisk støtte til en bred vifte af sundhedsydelser. Med en medlemskreds, der spænder over flere hundrede tusinde danskere, spiller Sygeforsikringen "danmark" en væsentlig rolle i det danske sundhedssystem ved at supplere den offentlige sundhedsforsikring og dermed mindske den enkeltes økonomiske byrde ved sygdom og behandling. 

Men selvom Sygeforsikringen “danmark” ikke har nogen dårlige intentioner, så er der alligevel nogle, som forsøger at bruge platformens troværdighed. 

Derfor udsender “Mit Digitale Selvforsvar” en advarsel til alle brugere. 

Sådan lyder advarslen: 

“Ny falsk e-mail er i omløb. Endnu engang handler den om, at du kan få penge tilbage, hvis du klikker på et link, der selvfølgelig også er falsk.

E-mailen er IKKE fra Sygeforsikringen ''danmark'', for ved kommunikation med os skal du altid logge ind på sygeforsikring.dk i et lukket og sikkert system.

Klik derfor IKKE på links, der handler om tilskud eller udlevering af oplysninger og vær i det hele taget opmærksom og forsigtig, når du får beskeder.“

Du kan se et eksempel på de falske emails her:

Foto: Mit Digitale Selvforsvar