Hvorfor giver disse homo-bjørne hinanden blowjobs?

Når dyr har sex, er det som regel for at lave unger. Derfor har to han-bjørne forvirret biologerne. De sutter nemlig lystigt løs på hinandens dillere.

Den opførsel har man set før hos bjørne, der har boet under kummerlige forhold i tvivlsomme dyrehaver. Her mente man, at det var de dårlige forhold, der fremkaldte den unaturlige adfærd.

Læs også: Kvinde havde blid sex med delfin: Nu fortæller hun om oplevelsen

Men disse to bjørne bor i gode forhold i et kroatisk dyrereservat. Den polske zoolog Agnieszka Sergiel og hendes ansatte har derfor observeret bjørnene i 116 timer over seks år. Her guffede han-bjørnene løs på hinanden hele 28 gange. Det skriver io9.com.

- Alle tilfælde så ud til at blive indledt af giveren, som nærmede sig modtageren, mens denne hvilede sig på siden eller med noget af maven blottet. Hvis modtagerens kønsdele ikke var blottede, pressede giveren sit hoved mod modtagerens underliv eller brugte sine poter til at sprede modtagerens bagben. Efter indledende at have slikket på penissen, fandt giveren en mere behagelig stilling feks. siddende eller liggende. Når først sutteriet begyndte, skiftede ingen af bjørnene stilling, lyder det i biologernes rapport.

Læs også: Morsom video: Denne kat tror, den er en dressurhest

Bjørnene mistede begge deres mor i en meget ung alder. De har derfor ikke suttet moderens mælk til sig, og den utilfredsstillede sutterefleks lever derfor i bedste velgående, selvom de er blevet voksne. Det ser man også ved andre dyr, der sutter på deres søskendes poter eller lignende for at få afløb.

- I dette tilfælde har giveren fundet en erstatning for at die ved moderen, hvilket også udløste en erstatsnings-"mælk", forklarer Agnieszka Sergiel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip