I dag udbetaler SKAT 18 mia. kroner

I dag er dagen, hvor SKAT udbetaler omkring 18 milliarder kroner til borgerne i overskydende skat.

I alt 3,3 millioner danskere har betalt for meget i skat i løbet af året, hvilket der i dag er rådet bod på, da den overskydende skat gerne skulle være overført til borgernes NemKonto.

Skattekronerne fordeler sig dog ikke ligeligt over hele landet. Se hvor meget der udbetales i de enkelte kommuner.

Skattefar udbetaler i dag 17,7 milliarder kroner, hvilket svarer til 5.393 kroner i gennemsnit til hver borger - men der er dog stor forskel på, hvor meget der udbetales rundt omkring i landet.

I Gentofte Kommune kan borgerne i gennemsnit se frem til at få 9.227 kroner tilbage, når de i dag logger ind på deres netbank.

På Bornholm udbetales der derimod i gennemsnit 4.119 kroner til hver skatteyder.

Solskinsøen indtager den absolutte bundplacering på SKATS opgørelse over, hvor meget der udbetales rundt omkring i landet.

Klippeøen får i bunden selskab Lolland Kommune og Samsø Kommune.

Borgerne på Lolland får i gennemsnit 4.318 kroner tilbage, mens øboerne på Samsø i gennemsnit har fået tilført 4.256 kroner til kontoen.

Hvis du bor i en af de nordsjællandske kommuner, så er der højst sandsynligt overført en del flere penge til din NemKonto i dag.

Læs også: Skat får delvist medhold i sag om Shell-milliarder

I Rudersdal Kommune får hver skatteyder i gennemsnit 9.181 kroner tilbage i skat, mens der i gennemsnit er blevet udbetalt 8.258 kroner til til borgerne i Hørsholm Kommune.

Udbetalingen sker på baggrund af ændringer eller tilføjelser til årsopgørelsen, som er indberettet frem til den 26. marts.

Indberetter man ændringer og tilføjelser efter den 26. marts, vil der komme en ny årsopgørelse og eventuel ny udbetaling eller opkrævning. Sidste frist for ændring af årsopgørelsen er den 1. maj 2015.

Klik her for at se hvordan den overskydende skat fordeler sig på de enkelte kommuner.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip