Iben Hjejle tager en sidste tørn som Dicte

Alle gode gange tre. Sådan bliver det i hvert fald for den aarhusianske kriminalreporter Dicte, der endnu en gang vender tilbage til de danske tv-skærme.

Føljetonen får nemlig en tredje og sidste sæson, fortæller Iben Hjejle, der spiller seriens hovedperson.

- Det går vi i gang med til oktober og frem til april, fortæller skuespillerinden, der glæder sig til at tage en runde mere. Men samtidig kan hun også mærke, at det passer hende fint, at det bliver sidste sæson.

- Nu er det tredje og nok også sidste gang. Det er selvfølgelig trist fordi, det har været en lang og dejlig rejse, men det er også godt, at man slutter et sted, hvor det er helstøbt. Man stopper, mens legen er god, siger hun og tilføjer:

- Jeg tror ikke, der er plads til de helt langstrakte historiefortællinger i Danmark, så kan der risikere at gå soapopera i det. Nu står vi et sted, hvor vi kan runde den af på en flot måde.

Når hun til næste forår slutter optagelserne, bliver der tid til at prøve kræfter med nye ting, og det ser hun frem til.

- Jeg vil gerne lave mere teater, lige så vel som jeg gerne vil lave tv og film, og der er mange mennesker, jeg godt kunne tænke mig at arbejde sammen med, så jeg glæder mig også. Jeg har stukket nogle følere ud, så jeg håber ikke, det bliver ensomt, siger Iben Hjejle.

TV2 bekræfter, at sæson tre er under udvikling, men vil hverken be- eller afkræfte, at det bliver den sidste sæson med journalisten.

Newspaq

 

Dagens Gossip