Ibi og Makienok: Fodboldtur som bryllupsrejse

Der blev ikke sparet på noget, da Ibi Støving i weekenden sagde ja til sin 16 år yngre fodboldkæreste Simon Makienok. Men bryllupsrejsen, som parret traditionen tro er rejst ud på kort efter brylluppet, bliver en mere afdæmpet affære, tyder alt på.

Ibi Støving, der senest har kunnet opleves på tv som vært på Go' Morgen Danmark, afslører nemlig, at parrets bryllupsrejse går til Sicilien, hvor Makienok netop har tegnet kontrakt med storholdet Palermo.

- På vej på bryllupsrejse i Palermo. Jeg er dog den eneste, der lægger snablen i cocktails og siciliansk vin - den anden må tage en kiks, skriver hun på Twitter.

Den populære tv-vært afslører hermed, at Simon Makienok sandsynligvis får lov at tilbringe mere tid med svedige mænd på grønsværen end sin hustru i bikini, når parret tager på, hvad der må formodes at være en kombineret arbejds- og bryllupsrejse til den italienske ø.

Om parret hele tiden har haft Sicilien i tankerne som destination for deres første rejse som mand og kone, vides ikke. Men noget kunne i hvert fald tyde på, at Ibi Støving ikke havde regne med at være udenlands på fredag, hvor hun skulle have været til Pharrell Williams-koncert i Forum.

Den blonde fru Makienok har i hvert fald sat sine koncertbilledet til salg på Twitter.

Newspaq

 

Dagens Gossip