IC Companys vil åbne flere butikker i Europa

Den danske modekoncern IC Companys kom igennem tredje kvartal af regnskabsåret 2013/14 med et bedre resultat end det tilsvarende kvartal i 2012/13. Resultaterne var dog stærkt hjulpet af frasalg, viser selskabets regnskab for tredje kvartal.

Før skat fik IC Companys et overskud på 86,6 millioner kroner, og efter skat endte det på 87 millioner kroner. I tredje kvartal 2012/2013 endte resultatet før skat på 77,1 millioner kroner og efter skat på 43,6 millioner kroner.

Tidligere i år solgte IC Companys en stribe tøjmærker til DK Company. Tager man dem ud af tallene, fik selskabet et resultat af de fortsættende aktiviteter på 66,5 millioner kroner mod 51,6 millioner kroner i samme periode sidste år.

Modekoncernen, der blandt andet har mærkerne Tiger of Sweden, By Malene Birger, InWear og Saint Tropez, fastholder forventningerne til hele regnskabsåret.

Samtidig slår direktør Mads Ryder fast, at man vil satse mere på de markeder, man er på i dag.

- Det kan være ved at åbne flere butikker eller etablere et bedre salgssetup på et givent marked. Jeg kan sige så meget, at vi gerne vil længere ind i Tyskland med vores mærker, og det samme vil jeg sige om Storbritannien, siger Mads Ryder til Ritzau Finans.

- Så i stedet for at sige Kina eller et eller andet i den stil, så fokuserer vi i stedet på at koncentrere os om de markeder, hvor vi allerede er, siger IC Companys direktør.

Samlet landede omsætningen på 715,5 millioner kroner, hvilket er 48,9 millioner kroner mere end tredje kvartal 2012/13.

Investorerne kvitterer for regnskabet ved at sende aktierne i selskabet op med 4,2 procent på fondsbørsen i København. En aktie i selskabet koster torsdag morgen 174,5 kroner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip