Ikke igen: 13 børn brændte 8-årigt fødselsdagsbarn af

Gro bor i en lille kommune på Vestlandet i Syd-Norge. Hun læste forleden Jannes historie, hvor 12 børn blev væk fra hendes søns fødselsdag.

Det gjorde hende så rasende og ked af det, for det mindede i høj grad om hendes egen søns 8-års fødselsdag, fortæller TV2 Norge.

Læs også: Mor revser forældrene til sin søns kammerater: 12 børn brændte fødselsdagsbarn af

- Han blev mobbet meget i skolen, så vi tænkte, at hvis vi inviterede alle, så ville det måske gå over. Vi fortalte ham, at det måske ikke ville hjælpe, men lod ham invitere alle - både med søskende og forældre,- fortæller Gro.

Invitationerne blev delt ud, og de var forsynet med et telefonnummer, hvor man kunne melde afbud, hvis man var forhindret.

Læs også: Lille dreng får bøde, fordi han ikke dukkede op til kammerats fødselsdag

- Det skulle holdes en søndag, og kun én familie meldte afbud. Så vi regnede med, at det ville blive en kæmpe fest. Vi var nødt til at leje et festlokale, og lavede masser af mad - både med og uden gluten,- fortæller hun videre.

De ventede på det store opbud af mennesker, men kun tre mødte op. Hendes søn var enormt skuffet, og græd hele aftenen efter "festen".

Læs også: Vred mor taler ud: Derfor sendte jeg regning til 5-årig, som blev væk fra fødselsdagsfest

- Vi sad tilbage med en masse mad og godter. Vi fik aldrig nogen forklaring fra de forældre og børn, som aldrig mødte op. Jeg tror, at der var flere som ville sige et eller andet, da de hørte, hvordan festen var gået. Men jeg tror ikke, at de turde,- siger Gro.

Efterfølgende ville hendes søn aldrig holde fest for hele klassen igen.

 

Dagens Gossip