Interne stridigheder om Riskjær: 'Vi har ikke behov for en kendt hos Kristendemokraterne'

Mens Kristendemokraterne i Københavns Storkreds gerne ser Klaus Riskær Pedersen stille op som folketingskandidat for partiet, er der ikke støtte fra partiets formand.

Over for tv2.dk siger Stig Grenov, formand for Kristendemokraterne, at han ikke støtter Københavns Storkreds' tilbud om at opstille den kendte erhvervsmand.

- Nej, det gør jeg ikke. Vi har ikke behov for en kendt person til at føre politik for Kristendemokraterne, og jeg er sikker på, at en opstilling af Klaus Riskær ville blive tolket sådan, siger Stig Grenov til tv2.dk.

Heller ikke fra Egon Jakobsen, der er politisk næstformand i Kristendemokraterne, er der opbakning at hente for Klaus Riskær Pedersen.

- Vi har ikke behov for kendte personer til at profilere os, siger Egon Jakobsen til tv2.dk.

Det er på Facebook-siden for Kristendemokraterne i København, at det er kommet frem, at Klaus Riskær Pedersen er blevet inviteret til at blive partiets folketingskandidat.

- Jeg kan på vegne af Kristendemokraternes bestyrelse i Københavns storkreds meddele, at vi har besluttet os for at invitere Klaus Riskær Pedersen til at blive vores folketingskandidat, skriver bestyrelsesmedlem Henrik Howardsen.

På sin egen Facebook-side har Klaus Riskær Pedersen skrevet en kort besked, hvor han siger, at han "er blevet tilbudt opstilling til Folketinget af Kristendemokraterne i København".

- Det tyder på en travl weekend. Jeg skal have et svar klar mandag, lyder det fra Klaus Riskær Pedersen.

Tilbuddet fra Kristendemokraterne i København kommer, kort tid efter at Klaus Riskær Pedersen blev ekskluderet fra det nyoprettede parti Alternativet - angiveligt på grund af en række udtalelser, der gik imod partiets værdigrundlag.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip