Internettet smelter over dagens mest romantiske frier: Jonas faldt på knæ på parkeringspladsen

Organisationen Dyreværnet høster lige nu en del likes og får meget opmærksomhed, efter at de har lagt en video på deres facebookvæg. 

Videoen har intet med dyr at gøre overhovedet, men handler om kærlighed: Nærmere bestemt kærlighed mellem den unge fyr Jonas og hans nu forlovede, Grace, som han frier til i videoen. 

- I går ringede en lettere nervøs Jonas, som planlagde at fri til sin kæreste, og gerne ville gøre det her på internatet. Det var vi selvfølgelig med på, så vi lagde os på lur med kameraet - næsten lige så spændte som Jonas, skriver organisationen på sit opslag.

Selve frieriet var nøje planlagt, og den unge mand havde strøet roser ud og altså aftalt med Dyreværnet, at han måtte bruge deres parkeringsplads til det store øjeblik. 

Dyreværnets ansatte filmede det hele og opfordrer nu alle til at sende det unge par masser af kærlighedslikes. Opslaget er i skrivende stund liket over 3.400 gange, og det vælter ind med lykønskninger. 

Grace sagde i øvrigt ja - stort tillykke her fra.

Se videoen her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

***HUN SAGDE JA!!! SE JONAS FRI HOS DYREVÆRNET***I går ringede en lettere nervøs Jonas, som planlagde at fri til sin kæ...

Posted by Dyreværnet on Wednesday, March 30, 2016

Læs også: Han frier til sin kæreste 148 gange - men hun ved det ikke

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip