Intet lig: Politiet anholder mand for drab på Karin

Københavns Vestegns Politi anholdt torsdag aften en mand for at have dræbt den 45-årige Karin Barfod, der ikke er set i live siden tirsdag.

Det bekræfter politiinspektør og efterforskningsleder Bent Isager-Nielsen over for Ritzau:

- Vi har anholdt en 44-årig mand fra Roskilde-området og sigtet ham for manddrab. Det har vi gjort, fordi der er fremkommet spor, som har ledt os til ham. Men jeg vil ikke sige mere i øjeblikket.

Han forklarer imidlertid, at den anholdte har en relation til Karin Barfod, men afviser at komme nærmere ind på, hvilken relation der er tale om.

Liget af den 45-årige Karin Barfod er stadig ikke fundet. Men der er omstændigheder, som får politiet til at mene, at hun er blevet dræbt.

- Der er selvfølgelig den kant, at vi ikke har et lig. Men vi kan ikke skubbe dette længere, og derfor har vi anholdt og sigtet den 44-årige, siger efterforskningslederen.

Den 44-årige anholdte fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup fredag eftermiddag. Han nægter sig skyldig.

- Jeg formoder, at det bliver bag lukkede døre. Det vil vi i hvert fald anmode om af hensyn til efterforskningen, siger Bent Isager-Nielsen.

Sidste gang, Karin Barfod blev set i live, var tirsdag, hvor hun besøgte en veninde, og onsdag mødte hun ikke op på arbejde.

Torsdag dukkede Karin Barfod aldrig op, da hun skulle hente sin niårige datter, der bor hos sin far, i SFO.

Det fik politiet til at frygte, at hun havde været udsat for en forbrydelse.

- Det bekymrer os, for hun overholder normalt alle aftaler eller sørger for at melde afbud, sagde vicepolitiinspektør Charlotte Skovby til Ritzau torsdag.

Det var Karin Barfods eksmand og en af hendes veninder, der gik til politiet, som undersøgte hendes lejlighed i Ballerup.

- Der ser pænt ud, og der er ikke umiddelbart tegn på, at der skulle være sket noget dér, sagde Charlotte Skovby.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip