Ishockey: Landsholdsback vender hjem til Herning

Ishockeyklubben Herning Blue Fox bliver forstærket med et prominent navn, når den nye sæson starter til efteråret.

Sølvvinderne har lørdag sikret sig den mangeårige landsholdsback Daniel Nielsen, der har skrevet en treårig kontrakt med barndomsklubben.

- Det er en fantastisk underskrift at få på plads for os i Herning. Daniel har et kæmpehjerte for klubben, og vi har egentlig et stykke tid følt os trygge ved, at han gerne ville hjem igen, siger klubbens direktør Torben Skovsgaard i en pressemeddelelse.

- Det betyder meget for forsvaret at have sådan en spiller ved siden af sig. Han har et fantastisk overblik, hvilket gør ham til en back med stærke playmakeregenskaber, og så smitter hans ro på banen af på holdkammeraterne, mener han.

33-årige Daniel Nielsen har i de seneste tre sæsoner optrådt for Hamburg Freezers i den tyske DEL-liga, hvor det blev til 174 kampe, fire mål og 37 assist.

Tidligere i karrieren var han også et enkelt år i Leksand i Sverige, men har ellers spillet hele karrieren i Herning.

Han er en af dansk ishockeys mest erfarne aktive kræfter med 188 landskampe for Danmark og 10 deltagelser ved A-VM på sit cv.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip